Hallo Yotel!
Door: Anne Wesseling
Blijf op de hoogte en volg REIZEN
19 Mei 2010 | Nederland, Amsterdam
23.20 uur: Schiphol is leeg. Winkels dicht. Ik kom onderweg twee dolende reizigers tegen. Bij het Yotel inchecken bij een automaat, er is wel een vriendelijke jongen die me de kaart van mijn kamer geeft. Die kamer is klein, heel klein.
Grappige paarse verlichting. Futuristisch, hi tech. als je op een knop drukt om het bed recht te krijgen (was half opgevouwen als soort bank) klinkt het als een opstijgend vliegtuig. Flat screen televisie. Nog puzzelen waar ik mijn koffer neerleg: tussen bed en badgedeelte dan maar, gaat net.
Ik was van plan direct te gaan slapen maar ben nog ruim een uur bezig met de ontdekkingstocht door de kamer en het uitproberen van alle standen voor de sfeerverlichting. Eerste verrassing: de stortdouche is geweldig. Tweede verrassing: matras is nog geweldiger. Beste is nog de geruststelling dat er niets mis kan gaan morgenochtend op weg naar de luchthaven: ik ben er immers al.
(PS na de wake up call om kwart voor vijf: ik heb als een blok geslapen!)
www.yotel.com