Vliegen naar en in de States: bad service
Door: Harri
Blijf op de hoogte en volg REIZEN
24 November 2009 | Verenigde Staten, Fort Lauderdale
ik vloog met Delta naar en in de VS. Ik ben wel wat gewend aan boze in het zwart geklede fee"en die heel hard in je oor schreeuwen: cookies, pretzels or peanuts?!!! En liefst nog een keer als je schrikt en je even moet herpakken: COOKIES, PRETZELS OR PEANUTS?!!!
De service van veel Amerikaanse airlines is belabberd. Op de jongste Zagat Survey Poll (uitgever van reisgidsen o.m.) eindigen Delta, American, United en US Airways onderin een lange lijst met 10 tot 13 punten voor comfort, voedsel en service. Bovenaan staat Singapore en Emirates met 24 en 22 punten.
KLM is een middenmotor: 17 punten.
Helemaal onderaan: Easyjet en Ryanair. Maar daar verwacht je minimale service. Dat hoort bij het businessmodel.
Niet bij de Amerikanen.
24 November 2009 - 12:27
REIZEN Magazine:
Vlak Iberia niet uit. En Air India. Die twee bungelen ook onderin op de Zagat-lijst.
Karel -
24 November 2009 - 13:26
Huub:
Ik denk dat als je peanuts wilt betalen je niet raar moet opkijken als je als een beest in een kooi wordt opgehokt.....