Op het Grootste Cruiseschip ter Wereld
Door: Harri
Blijf op de hoogte en volg REIZEN
22 November 2009 | Verenigde Staten, Fort Lauderdale
Het is alsof je het Empire State Building op z’n kant legt en dan gaat varen. Het grootste cruiseschip ter wereld tart elke verbeelding.
The Oasis of the Seas, de nieuwste gigant van Royal Caribbean, komt eind 2009 in de vaart. Het schip (nooit 'boot' zeggen!) is 360 meter lang, 47 meter breed, telt zestien dekken en biedt plaats aan 5400 gasten.
New Yorkers hoeven geen heimwee te hebben. The Oasis heeft het Central Park aan boord. Midden op het schip is een weelderig bos met tropische flora en serene wandelpaden!
Morgen meer!
(Lees meer over The Oasis en andere cruiseschepen) in de cruisespecial REIZEN Magazine nr. 2 2010.)
22 November 2009 - 12:18
REIZEN Magazine:
Wow, wat een boot. Je moet er wel van houden,
Tristan -
Rutger Geerling:
Geniet er van Harri! Wish I was there too... :-) -
24 November 2009 - 09:53
REIZEN Magazine:
Van Harri: beste Joelle: het aardige is dat ik dat niet weet. Het is een korte verrassingstrip, waarbij we 1 of 2 keer aanleggen, het gaat om de boot, pardon, het schip. -
24 November 2009 - 09:59
REIZEN Magazine:
Rutger: je bent welkom, al verdenk ik je ervan wel eens meer een cruise te hebben meegemaakt, gr. H. -
25 November 2009 - 20:49
Peter De Ruiter:
Zijn er ook joggers die 's ochtend een paar rondjes lopen? Ik was op de Queen Mary II en daar stikte het er van. -
13 December 2009 - 14:36
M-G Mercx:
Beste Harry,ik geniet ervan als mensen het zo naar de zin hebben op wat voor cruiseschip dan ook,ik heb ook altijd gezegd,noem het geen :boot"het is een zeewaardig schip,roeiers hebben boten,een vraag kan U mij misschien een foto sturen van "The oasis of the Seas,voor mijn verzameling,cruise schepen,ik begin in 2010 aan mijn 5 de album,allemaal met selfmade foto's en sommige die ik krijg,waar ik niet bij kan,gaan ineen apart album,met vriensdelijke dank,gr Jon,mijn e-mail adres:m.gmercx@telfort.nl